sábado, 31 de julio de 2010

ÈXIT TOTAL AL RENAIXEMENT DEL CLUB ATLÈTIC TORELLÓ





Èxit total el de la matinal del dissabte 24 de juliol, després de la recent reactivació del nostre club, s´ha tornat a celebrar la cursa popular atlètica amb rècord de participants de totes les edicions.
287 atlètes de diverses categories van prendre la sortida de la setzena edició d´esmentada cursa, després de l´ultima vegada ara ja fa uns nou anys.

Ens ha sorprés gratament el número de participants, aixì com el nivell dels mateixos,
apuntarem com a nota informativa que entre els mateixos hem pogut comptar amb atletes i triatletes de nivell professional. El guanyador de la cursa sénior va ser el Manlleuenc Abel Casalí, amb un temps de 15:08m, seguit de varis atletes més d´una qualitat impresionant, hem tingut un ex-atleta professional amb 1:02h en mitja Marató, triatletes que han corregut ni més ni menys que a la meca del triatló, l´Ironman de Hawai, un Campió d´Europa de Cros, mitja marató, 5000m de Policies i Bombers 2010, etc...

Volem agrair desde aquí a tots el col-laboradors patrocinadors i tota la gent que ha fet possible la celebració i èxit d´aquest esdeveniment esportiu, volem dils-hi que nosaltres seguim corrent, volem seguir motivats per millorar dia a dia, fabricant somnis que ja es comencen a complir i que esperem que tots podem gauidir.

Classificacions cursa a: www.clubatletictorello.gesbisaura.cat

Una forta abraçada a tots, molta salut i Kms.

No hay comentarios:

Publicar un comentario