jueves, 21 de octubre de 2010

BIMBACHE EXTREM 2010 CAMPIONAT DEL MON DE RAIDS D´AVENTURA

El corredor del club Josep Ignasi Sanchez, va participar el passat 3 d´octubre a la final del Campionat del mon de Raids d´aventura, el BIMBACHE EXTREM, competició que consta de 720kms, 6 dies, 22000m positius, Non Stop (amb una única parada obligatoria de 4h).
Entre totes les disciplines del raid hi havia... Trail running, BTT, proves de cordes, patins en linia i Kaiac, el recorregut com és habitual en els raids, sense marcar i amb la dificultat d´haver-se d´orientar amb mapes cartogràfics i bruixola.
L´equip el van formar l´Òscar Diaz, Eduardo Angel Corbalan, Isa Hurtado i el nostre corredor, equip que porta uns anys als primers llocs d´Espanya, aonseguint una classificació fa 3 anys per una altre final a Canadà, la qual no van poder disputar per falta de patrocini.
Aquest any i aprofitant que per primera vegada és feia a Espanya, concretament a la localitat d´Avila, no només han pogut finalitzar una prova de tal màgnitud, sinò que ho han fet als 30 millors del mon.
Aquí teniu l´enllaç del blog personal d´en Josep Ignasi, on trobareu la crónica d´aquesta increible cursa.