jueves, 21 de octubre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS D´AVENTURA. RAID INFERNAL BISAURA

Els corredors del club Dani Parés i en Josep Ignasi Sanchez, juntament amb l´Oscar Diaz, van competir al Raid infernal Bisaura (Campionat de Catalunya de Raids d´aventura), aconseguint la tercera posició èlit.
Al raid en format de dos dies non-stop, amb una parada nocturna de 4h, vam poder veure quasi totes les disciplines de que consten aquest tipus de competicions... On majoritariament hi ha molta cursa a peu i BTT, vam poder veure una llarga secció de Kaic pel panta de Sau, a part d´una cronoescalada amb patins en línia al collet de Sant Agustí.
Després de sortir a la última posició el dissabte a les 6 del matí de la Garriga, per problemes de material d´orientació, l´equip format pels nostres corredors va cometre un error que els va fer caure moltes poscions. Va ser a partir de les 8h de cursa quan van començar a apretar de valent, arrivant al vespre en tercer lloc, posició que ja no abandonarien fins diumenge.
Aquest raid ha servit sobretot per la preparació del nostre corredor Josep Ignasi, a 15 dies de l´inici del Bimbache Extrem (Campionat del mon de raids d´aventura), possiblement la prova d´ultradistància més dura del mon, amb 720kms NON STOP.